Am preparat un burger în care brânza gorgonzola și-a pus amprenta pentru un gust delicios
citeste mai mult
Intr-o craticioara punem orezul si il spalam bine in 2-3 ape reci, apoi il scurgem bine de apa.
Turnam peste orez 1 cana de apa, uleiul si sare dupa gust si punem oala pe aragaz la foc mare fara a pune capacul. Cand apa incepe sa fiarba dam focul la minim si acoperim cu un capac. Lasam sa fiarba la foc mic 10-12 minute, iar apoi oprim focul si il mai lasam acoperit inca 10-12 minute.
Intr-o tigaie topim untul si calim usturoiul taiat marunt. Adaugam legumele congelate (nu se decongeleaza inainte) si le calim impreuna cu usturoiul. Amestecam in ele din cand in cand cu o paleta si lasam la foc mediu. Inainte de a fi gata adaugam sare si piper dupa gust.
Se servesc impreuna cu orezul pregatit (si cu spanac am servit noi).
Va doresc pofta buna!
Am preparat un burger în care brânza gorgonzola și-a pus amprenta pentru un gust delicios
citeste mai mult